AKÜ-Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü Sosyoloji dersi ile 2017-2018 yılı Eğitim,Öğretime Başladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına  Sosyal Hizmet Bölümümüzün  ve Öğrencilerimizin ilk dersleri olan Sosyoloji dersi ile Eğitim ve Öğretimine başlamıştır.

Yüksekokul Müdürümüz, Sayın  Doç.Dr.Bayram TURGUT  Yüksekokulumuz Eğitim-Öğretim Yılı İlk dersinde ,Öğrencilerimizi ve Sosyoloji dersi Öğr.Grv. Sultan İPEK ‘i ziyaret ederek ,Sevgili öğrenciler; Geldiğiniz bu okulda 4 yılınızı çok iyi değerlendiriniz, alabileceğiniz her şeyi verdiğimiz eğitimle  almaya çalışınız” diyerek yeni gelen öğrencilere hoş geldiniz diyerek ,yeni Eğitim-Öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi.