20 Eylül, UNICEF tarafından “Uluslararası Üniversite Spor Günü” olarak kabul edilmiştir.  Uluslararası Üniversite Spor Gününü kutlamak amacıyla Sandıklı Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen etkinlikte, Sandıklı Meslek Yüksekokulu ve Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri arasında dostluk maçı yapılmıştır. Etkinliğe Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gökçe ULUIŞIK, Araştırma Görevlisi Rabia Ruveyda ELMALI; Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yunus YILAN, Öğretim Görevlisi Emrah BOZKURT, Öğretim Görevlisi Tuba VURAL ve Sandıklı İlçe Gençlik Spor Müdürü Abdullah Ender AYDOĞMUŞ katılmıştır.

Gençleri her zaman spora yönlendireceklerini ifade eden Sandıklı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Ender AYDOĞMUŞ, gençlik merkezinin kapılarının öğrencilere her daim açık olacağını belirtti. Aydoğmuş şöyle devam etti: “Özellikle son zamanlarda kullanımı hızla yaygınlaşan başta sigara olmak üzere kötü alışkanlıkları yok etmek hepimizin toplumsal görevidir. Bu görev sorumluluğuyla öğrencilerimizi spor merkezimizde çeşitli sportif etkinliklerle bir araya getirerek, enerjilerini topluma faydalı bireyler olma yolunda harcamaları için çaba sarf edeceğiz.”

10 Ekim 2019, Perşembe 150 kez görüntülendi