18 Ekim 2019 tarihinde Ukrayna Oleksandr Dovzhenko Hlukhiv National Pedagogical Üniversitesinden bir heyet Erasmus+ kapsamında Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu ziyaret etti. Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet Bölümü öğretim elemanları, Rektör Prof. Dr. Oleksandr Kurok, eşi Prof. Dr. Vira Kurok ve Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Olena Melnyk ile görüşmeler yaptı. Yapılan görüşmeler sonucunda kurumlarımız arasında işbirliği yapma hususunda görüş birliğine varıldı.

Ukrayna’dan gelen heyet SUBYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa FİŞNE ve Sosyal Hizmet Bölümü öğretim elemanları tarafından ağırlandı. Sosyal Hizmet Bölümümüzde ve Yüksekokulumuzda derslikler, bilgisayar laboratuvarları gibi fiziki alanların ziyareti yapıldı ve bölümümüzle ilgili dersler, ders içerikleri, öğrenci sayıları, akademik kadro, Türkiye’de sosyal hizmetin tarihi gibi bilgiler paylaşıldı. Görüşmelerde Melnyk de öğretim elemanlarımıza Ukrayna’da sosyal hizmet eğitimi ve Erasmus öğrencileri için imkânlar konuları hakkında bilgi verdi.

Yapılan bilgilendirmelerden sonra Sandıklı Esma Sultan Yurt Müdürlüğü ile Sandıklı Kültür ve Sanat Evi ziyaret edildi.

21 Ekim 2019, Pazartesi 331 kez görüntülendi