Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü Araştırma Görevlisi Aylin SALTÜRK tarafından 16 Aralık 2019 tarihinde Sandıklı UBYO Konferans Salonunda, okulumuz öğrencilerine yönelik olarak “İngilizce Öğrenmek İçin Adımlar” konulu konferans verildi.

Yabancı dil öğrenmenin gerekliliğine vurgu yapan Arş. Gör. Saltürk, bilginin güç olduğunu vurgulayarak gerek akademik gerekse kişisel gelişimleri açısından İngilizce dil becerilerini geliştirmenin önemi üzerinde durdu. Öğrencilere kendi kendilerine İngilizce öğrenebilmek için her bir beceri alanında (okuma-yazma-dinleme-konuşma) kullanabilecekleri aktif öğrenme stratejileri konusunda bilgi verilmesi amacıyla düzenlenen seminerde, öğrenciler ulusal ve uluslararası dil sınavları hakkında da bilgilendirildi.

Konferans soru-cevap bölümünün ardından sonlandırıldı.

17 Aralık 2019, Salı 424 kez görüntülendi