2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü olarak Şehit Ahmet Yumak Anaokulu ve Hatice Turan Anaokulu ile geliştirdiğimiz işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz.

Yıllık faaliyet planımıza uygun olarak üniversite-okul işbirliği çerçevesinde planlanan ilk ziyaretler Bölüm Başkanı Dr. Cumhur GÜNGÖR ve Araştırma Görevlisi Aylin SALTÜRK rehberliğinde gerçekleştirildi.

Hatice Turan Anaokulu’na yapılan ziyaret ile, öğrencilerimizin okulu tanıma ve öğretmenlerin gözetiminde sınıflarda gözlem yapma şansı oldu. Şehit Ahmet Yumak Anaokulu’na yapılan ziyarette ise öğrencilerimiz anaokulu öğretmenleri ve idarecileri ile koordine olarak “Kış Mevsimi” etkinliğini hazırladılar. Bu etkinlikte, anaokulu öğrencilerine kış mevsimini drama tekniğini kullanarak, şarkılar ve hikayeler aracılığı ile anlattılar.

Öğrencilerimizin, öğrenim gördükleri alanda sahaya inerek gözlem ve uygulama yapmalarına destek veren kıymetli Hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

26 Aralık 2019, Perşembe 492 kez görüntülendi