Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılını bitirmek ve öğrencilerimizin final dönemi çalışmalarına motive etmek adına Bölüm Başkanı Dr. Cumhur GÜNGÖR ve Arş. Gör. Aylin SALTÜRK katılımlarıyla bir kahvaltı etkinliği organize etti.

Kahvaltının ardından, Sandıklı’da yakın zamanda faaliyete giren “Game Park” Çocuk Oyun Evi’ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, çocukların vakit geçirebilecekleri nitelikli bir oyun alanının tasarım sürecinde neler yaşandığını öğrenme fırsatı buldular. Bölümümüz akademisyenleri ile tesis sahipleri görüş alış verişinde bulundular. Tesis sahipleri, bölümümüzün Sandıklı’daki varlığından çok mutlu olduklarını belirttiler.

26 Aralık 2019, Perşembe 494 kez görüntülendi