AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Genel Sekreter İhsan Ceran Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu ziyaret ederek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Fişne’den bilgi aldı. Rektör Karakaş ve beraberindeki heyet, öğrenciler ve ilgili akademik birimlerde görev yapan öğretim elamanları ile bir araya gelerek öğrenci ve personelin ihtiyaç, öneri ve görüşlerini dinledi. Karakaş, Sandıklı Yunus Emre Kampüsünün AKÜ’nün ilçelerde bulunan kampüsleri içinde en büyüklerinden biri olduğunu ifade ederek fiziki şartların büyük oranda arzu edilen standartlarda olduğunu, öğrenci ve personelden gelen taleplerin de yönetimlerince imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğini belirtti.

AKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’e ve Genel Sekreter Sayın İhsan Ceran’a Yüksekokulumuza yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız.

09 Mart 2020, Pazartesi 349 kez görüntülendi