Sosyal Hizmet bölümü 3. sınıf öğrencileri ‘Sosyal Hizmet Uygulaması’ dersini birim yönetim kurulu kararıyla yaz döneminde 20 iş günü staj şeklinde yapabilmektedirler. Bu doğrultuda 2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu itibarıyla Sosyal Hizmet bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz;

 

-Sadece kendi istekleri ve tüm risk ve sorumlulukları kabul ederek kendilerine staj yapacak kurumları bulmaları halinde staj yapabileceklerdir. Öğrencilerin kendi istekleri ile staj yapmak üzere staj kurumları bulmaları halinde Ek’te yer alan staj başvuru formunu ve ıslak imzalı staj beyan dilekçesini 11 Ağustos 2020 tarihine kadar e-posta yoluyla subyo@aku.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Eksik evrak ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

-Staj başvuru formunu (3 adet) ve staj beyan dilekçesini 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz döneminde Yüksekokula şahsen elden teslim edeceklerdir.

 

E-posta yoluyla Yüksekokula ulaşan evraklar staj komisyonu tarafından incelenecek ve onaylanması durumunda öğrencinin evraklarını dijital olarak gönderdiği e-posta adresine bildirilecektir.

 

E-posta gönderimlerinde meydana gelebilecek gecikmelerden öğrenciler sorumludur.

 

Yaz stajı başlangıç tarihi en erken 17 Ağustos 2020, en geç 31 Ağustos 2020 olacaktır.

 

04 Ağustos 2020, Salı 330 kez görüntülendi