Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmeliğin Üniversitemizde uygulama ilkelerine göre, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için Yüksekokulumuz Bölümlerine yapılan Merkezi Yerleştirme Puanına Göre (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Başvurularına ait değerlendirme sonuçları aşağıda yer almaktadır.

Sosyal Hizmet Bölümü Yatay Geçiş Başvurusu (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) Sonuçları için tıklayınız.

Çocuk Gelişimi Bölümü Yatay Geçiş Başvurusu (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) Sonuçları için tıklayınız.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ KAYIT TARİHLERİ
Kesin Kayıt Tarihi Yedek Kayıt Tarihi
Başlangıç Bitiş Başlangıç Bitiş
23.08.2021 25.08.2021 26.08.2021 27.08.2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) kayıt hakkı elde eden öğrencilerin kayıtları yukarıda belirtilen tarihler arasında Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimine şahsen başvurularak yapılacaktır. Belirtilen tarihlerde başvuru yapmayan öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

İstenilen Belgeler*:

– Yatay geçiş yapmasında sakınca yoktur belgesi,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– 6 adet vesikalık fotoğraf

– Disiplin cezası alıp almadığına dair öğrenci beyanı

– Not durum belgesi (Onaylı transkript),

– Ders içerikleri (İnternet bağlantısını gösteren yazı geçerlidir.)

* Yukarıdaki belgelerden başvuru esnasında gönderilmiş olan var ise tekrar getirilmesine gerek yoktur. Daha önce teslim edilen belgeler içinde disiplin cezası almadığına dair bir ibare varsa beyan verilmesine gerek yoktur.

20 Ağustos 2021, Cuma 284 kez görüntülendi