Çocuk Gelişimi bölümü tarafından Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında 26 Kasım 2021 Cuma günü Sandıklı UBYO Konferans Salonunda program düzenlendi.

Çocuğun yüksek refahı için çalışmak üzere eğitilen profesyoneller olarak, çocukların erişkinlerden farklı fiziksel, fizyolojik, davranış ve psikolojik özellikleri olduğu, sürekli büyüme ve gelişme gösterdiği bilincinin yerleşmesi, çocukların bakımının bir toplum sorunu olduğu ve bilimsel yaklaşımlarla herkesin bu sorumluluğu yüklenmesi gerektiği düşüncesi ile Çocuk Hakları üzerinde konuşmak, düşünmek ve tartışmak için Çocuk Gelişim bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen program, çocuk hakları ve aile hukuku üzerinde çalışan Sayın Avukat Mustafa ÖZDEMİR’in konuşması ile devam etti. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam eden program, soru-cevap bölümünün ardından sonlandırıldı.

Sandıklı UBYO Çocuk Gelişimi bölümü olarak katkıları için Sayın Avukat Mustafa ÖZDEMİR’e teşekkür ediyor, insanlığın ve ülkemizin ortak ümidi çocuklarımız için hep birlikte inşa edeceğimiz güzel bir gelecek dileğiyle, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyoruz.

 

03 Aralık 2021, Cuma 174 kez görüntülendi