Yüksekokulumuz Danışma Kurulu Toplantısı 13.12.2021 tarihinde Yüksekokul toplantı salonunda saat 11.00’de Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa FİŞNE başkanlığında Sandıklı Kaymakamı Sayın Eflatun Can TORTOP, Sandıklı Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇÖL, Sandıklı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Şevket KOÇHİSARNAZİK, Sandıklı Yükseköğretimi Koruma ve Destekleme Derneği Başkanı Sayın Ahmet NAYAN, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Esra TEKEL, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamdi KORKMAN, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cumhur GÜNGÖR ve Yüksekokul Öğrenci Temsilcisi Ayşegül ÖLMEZ’in katılımıyla yapılmıştır.

Toplantıda Yüksekokulumuzun mevcut durumu, amaçlanan hedefler, öğrenci sayıları, akademik ve idari personel bilgilerinin yanı sıra çift anadal imkanları, gerçekleştirilen faaliyetler ve öğrenci memnuniyeti anketi sonuçları hakkında katılımcılar bilgilendirilmiştir. Bir önceki Danışma Kurulu Kararları gözden geçirilerek 2021-2020 eğitim öğretim yılına ilişkin öneriler değerlendirilmiş ve buna ilişkin kararlar alınmıştır. İyi dilek ve temennilerin ardından toplantı sonlandırılmıştır.

14 Aralık 2021, Salı 129 kez görüntülendi