Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet Bölümü son sınıf öğrencileri SD406 Suçluluk ve Sosyal Hizmet Dersi Kapsamında ders sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin BATMAN ve yardımcı öğretim elemanı Arş. Gör. Çağatay Serkan KAYA eşliğinde Sandıklı Adliyesine ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Yapılan ziyarette öğrencilerimiz adli süreçlerin yanı sıra sosyal hizmet uzmanlarının adli süreçlerdeki rol ve sorumlulukları hakkında bilgi almışlardır.

Misafirperverlikleri için Sayın Cumhuriyet Savcımız Salih VAROL’a ve ilgili tavırlarından dolayı tüm Adliye personeline teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca etkinlik kapsamında bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan Sandıklı Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Keziban ALTUNIŞIK’a ve lojistik desteklerinden dolayı Sandıklı Belediyesi’ne teşekkür ederiz.

30 Aralık 2021, Perşembe 250 kez görüntülendi