Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimiz arasında sporu çok yönlü tanıtmak, sevdirmek, öğrencileri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenecek olan 2022 Yılı Spor Oyunları Müsabakalarında Yüksekokulumuzdan katılım sağlamak isteyen öğrencilerin isimlerini, katılmak istedikleri takım ve ferdi branş bilgilerini Öğrenci İşleri birimine en geç 24.02.2022 tarihi mesai bitimine kadar bildirmeleri gerekmektedir.

Takım Müsabakaları

1- Eleme usulüyle basketbol (bayan – erkek), voleybol (bayan – erkek), futbol (erkek) branşlarında yapılacaktır.

2- Her birim, her branş için sadece 1 takım ile yarışabilecektir.

3- İlgili takımların her müsabakaya 1 antrenör ve 1 idareciyle katılım göstermesi zorunludur.

Ferdi Müsabakalar

1- Masa tenisi, kort tenis, badminton, atletizm, satranç branşlarında (bayan – erkek) yapılacaktır.

2- Her birimden katılım sınırsızdır.

19 Şubat 2022, Cumartesi 212 kez görüntülendi