Yüksekokulumuz Kariyer günü etkinlikleri kapsamında 28.10.2022 tarihi saat 13.00’de Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek başlıklı konferans verilmiştir. Sosyal Hizmet Bölümü ve Sosyal Hizmet Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli Sosyal Hizmet Uzmanı Çetin ÖZTÜRK konuşmacı olarak katılmıştır.

Sosyal Hizmet Uzmanı Çetin ÖZTÜRK Yüksekokul öğrencilerimize verdiği konferansta, Afet ve Acil Durum Müdürlüklerinde sosyal hizmet uzmanlarının kariyer fırsatları ve görevlerinin yanı sıra afetin psikososyal etkileri, afet sonrası sunulan psikososyal destek hizmetlerinin neler olduğu ve hizmet sunumunda dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler vermiştir.

31 Ekim 2022, Pazartesi 88 kez görüntülendi