Yüksekokulumuz toplantı salonunda Birim Danışma Kurulu toplantısı 03.11.2022 tarihinde saat 14: 00 da yapıldı. Toplantı Sandıklı Kaymakamı Sayın Mehmet Sülün, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Akın, Sandıklı Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Mustafa Yavuz, Sandıklı Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin FİLİZ, Sandıklı KYK Yurt Müdürü İbrahim ÇAĞLAYAN, Sandıklı İlçe Kütüphanesi Müdürü Fatma Burcu ERDOĞDU, Sandıklı Yükseköğretimi Koruma ve Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Nayan, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr.Öğretim Üyesi Hüseyin Batman ve Dr.Öğretim Üyesi Cumhur Güngör ve Yüksekokul Öğrenci Temsilcisi’nin katılımıyla yapıldı. Araştırma Görevlisi Çağatay Serkan Kaya tarafından yetkililere detaylı bir sunum yapıldı.

04 Kasım 2022, Cuma 201 kez görüntülendi