24.12.2022 tarihinde saat 13.00’de Zoom Meeting üzerinden Mezunlar Paneli Gerçekleştirilmiştir. Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet Bölümü ve Sosyal Hizmet Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Yüksekokulumuz ilk dönem mezunlarından Sosyal Hizmet Uzmanı Betül BAHÇALI ve Ahmet TURUNÇ konuşmacı olarak katılmışlardır.

Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi ve Sosyal Hizmet Kulübü Başkan Yardımcısı Betül BAŞARIR’ın kolaylaştırıcılığında yürütülen panelde öğrencilik ve kariyer serüvenlerini öğrencilerimize aktaran mezunlarımız başta yaşlılarla ve göçmenlerle çalışma olmak üzere üniversite sonrası kariyer fırsatları konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir. Soru cevap bölümünün ardından panel sonlandırılmıştır.

28 Aralık 2022, Çarşamba 408 kez görüntülendi