2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı Danışma Kurulu Toplantısı 26.05.2023 tarihinde yüksekokulumuz toplantı salonunda yapılmıştır. Toplantıya Sandıklı Kaymakamı Mehmet SÜLÜN, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Cüneyt AKIN, Sandıklı İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Mustafa YAVUZ, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir BOZKURT, Sandıklı Halk Kütüphanesi Müdürü Fatma Burcu ERDOĞDU, Sandıklı Yükseköğretim Destekleme Derneği Başkanı Ahmet NAYAN, Sandıklı Esma Sultan Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü İbrahim ÇAĞLAYAN, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Cumhur GÜNGÖR ve Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin BATMAN, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamdi KORKMAN ve yüksekokul öğrenci temsilcisini  katılım gerçekleştirdi.

Çocuk Gelişimi Bölümü Araştırma Görevlisi Şeyma SEVGİ tarafından katılımcılara yüksekokulumuzun mevcut durumu, amaçlanan hedefler, öğrenci sayıları, akademik ve idari personel bilgilerinin yanı sıra çift anadal imkanları, gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından bir önceki Danışma Kurulu Kararları gözden geçirilerek 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına ilişkin öneriler değerlendirilmiş ve yeni döneme ilişkin kararlar alınmış, öğrencilerin sorunları konuşularak çözümler üretilmiştir. İyi dilek ve temennilerin ardından toplantı sonlandırılmıştır.

10 Haziran 2023, Cumartesi 169 kez görüntülendi