2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı Danışma Kurulu Toplantısı 20.10.2023 tarihinde yüksekokulumuz toplantı salonunda yapılmıştır. Toplantıya Sandıklı Kaymakamı Önder ÇENGEL, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Cüneyt AKIN, Sandıklı İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Mustafa YAVUZ, Sandıklı Halk Kütüphanesi Müdürü Fatma Burcu ERDOĞDU, Sandıklı Yükseköğretim Destekleme Derneği Başkanı Ahmet NAYAN, Sandıklı Esma Sultan Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Fatma Burcu ERDOĞDU, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Cumhur GÜNGÖR ve Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin BATMAN, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamdi KORKMAN, Yüksekokul Araştırma Görevlileri Şeyma SEVGİ ve Çağatay Serkan KAYA, yüksekokul öğrenci temsilcisi İrem KAYA katılım gerçekleştirdi.

Sandıklı Kaymakamı Önder ÇENGEL tarafından Yüksekokul öğrencileri ile görüşme gerçekleştirildi. Görüşme sonunda öğrencilerden gelen sorular dinlenerek cevaplandırıldı. Ardından Birim Danışma Kurulu Toplantısına geçilerek Sosyal Hizmet Bölümü Araştırma Görevlisi Çağatay Serkan KAYA tarafından katılımcılara yüksekokulumuzun mevcut durumu, amaçlanan hedefler, öğrenci sayıları, akademik ve idari personel bilgilerinin yanı sıra çift anadal imkanları, faaliyetler ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından bir önceki Danışma Kurulu Kararları gözden geçirilerek 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına ilişkin öneriler değerlendirildi ve yeni döneme ilişkin kararlar alındı, öğrencilerin sorunları konuşularak çözümler üretildi. İyi dilek ve temennilerin ardından toplantı sonlandırıldı.

25 Ekim 2023, Çarşamba 223 kez görüntülendi