Seminer Sandıklı Halk Kütüphanesi Müdürü Fatma Burcu ERDOĞDU, Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sait GÖNEN ile Yüksekokulumuz yöneticileri, öğretim görevlileri ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

İlk olarak konuşmacı Yazar Mustafa KIZILKURT Edebiyatta Çocuk Hakları konulu konuşmasında edebiyatta çocuğun dünü ve bugününden, çocuk haklarını konu alan yazar ve kitaplardan söz etti. Daha sonra konuşmacı Tiyatro Yönetmeni Perihan ARSLAN Tiyatroda Çocuk Hakları konulu konuşmasında tiyatronun çocuk haklarındaki yeri ve çocuk haklarının hayata geçirilmesindeki rolüne değindi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılım gösterdikleri seminer, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Cumhur GÜNGÖR’ün değerli konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.

07 Aralık 2023, Perşembe 197 kez görüntülendi