Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında;

Yüksekokulumuz Bölümlerine yapılan Merkezi yerleştirme puanına göre (lisans ve önlisans programları için) yatay geçiş başvuru sonuçları aşağıda yer almaktadır:

Çocuk Gelişimi Bölümü Yatay Geçiş Başvuru (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) Sonuçları için tıklayınız.

Sosyal Hizmet Bölümü Yatay Geçiş Başvuru (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) Sonuçları için tıklayınız.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yatay Geçiş Kayıt Tarihleri
Kesin Kayıt Tarihi Yedek Kayıt Tarihi
Başlama Bitiş Başlama Bitiş
19.02.2024 21.02.2024 22.02.2024 23.02.2024

Not-1: Kesin kayıt sırasında Not Durum Belgesi (Doğrulama kodlu ya da Onaylı) ve Ders İçerikleri (İnternet bağlantısını gösteren yazı geçerlidir.) teslim edilecektir.

Not-2: İlgili başvuru döneminden önce Merkezi yerleştirme puanına göre (Ek Madde-1) yatay geçiş yapan öğrenciler tekrar yatay geçiş yapamayacaklardır. Bu durumda olan öğrencilerin sonradan tespiti olsa bile yatay geçişleri iptal edilecektir. Merkezi yerleştirme puanına göre (Ek Madde-1) kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, Kesin kayıt Esnasında Yatay Geçiş Yapmasına Engel Olmadığına dair yazıyı mutlaka getireceklerdir.

16 Şubat 2024, Cuma 150 kez görüntülendi