Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cüneyt AKIN, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esin SEZGİN ve diğer bölüm öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Cumhur GÜNGÖR, Doç. Dr. Emine AKKAŞ BAYSAL ve Doktor Öğretim Üyesi Alper EYİNÇ’in katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Oryantasyon programı kapsamında Arş. Gör. Şeyma SEVGİ tarafından yeni kaydolan öğrencilerimize Yüksekokulumuz, sınavlar, değerlendirmeler, duyurulara ulaşım, yönetmelikler ve ihtiyaç duyabilecekleri diğer konular hakkında bilgi verilmiştir. Öğrencilerimizin soruları cevaplanarak program sonlandırılmıştır.

02 Ekim 2024, Çarşamba 70 kez görüntülendi