Sandıklı Cumhuriyet Başsavcılığı ve Yüksekokulumuz iş birliğiyle düzenlenen “Dijitalleşen Dünyada Dolandırıcılık ve Yasa Dışı Bahis” konulu bilgilendirme semineri akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılımıyla 24 Şubat 2026 tarihinde düzenlendi.

 

Seminerde Sandıklı Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan KÖROĞLU ve Sandıklı Cumhuriyet Savcısı Sayın M. İkbal DOĞAN tarafından siber suçlara karşı farkındalık oluşturulması amacıyla konuşmalar gerçekleştirildi. Masum görünen tekliflerin gençlerin geleceğini karartabileceği vurgulanarak dijital dolandırıcılık yöntemlerine, hukuki süreçlerin işleyişine ve korunma yollarına ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı. Seminer, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cüneyt AKIN’ın teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

 

Öğrencilerimizin bilinçlenmesine katkı sağlayan bu verimli seminer için Sandıklı Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür ederiz.

 

24 Şubat 2026, Salı 18 kez görüntülendi