Sevgili öğrenciler,

Bildiğiniz üzere Sosyal Hizmet Uygulaması dersi kapsamında yapılması gereken uygulama 3. sınıfın sonunda yaz uygulaması şeklinde de yapılabilmektedir. Yaz döneminde uygulama yapmak isteyen öğrencilerimizin uygulamalarını 26 Temmuz 2021 – 12 Eylül 2021 tarihleri arasında 20 iş günü sürecek şekilde planlamaları gerekmektedir.

– Uygulama sürecini yukarıda belirtildiği gibi planlayan öğrencilerimizin Yüksekokulumuz web sayfasında Formlar kısmından erişebilecekleri Ek-1. Sosyal Hizmet Uygulaması Dersi Başvuru Formu‘nu doldurup uygulama yapılmak istenen kurum/kuruluşa onaylatarak uygulama başlangıç tarihinden en az 10 gün önce Yüksekokulumuzun e-posta adresine (subyo@aku.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir.

– E-posta yoluyla Yüksekokulumuza ulaşan evrak Sosyal Hizmet Uygulaması Komisyonu tarafından incelenecek ve onaylanması durumunda öğrencinin OBS’de kayıtlı e-posta adresine bildirilecektir.

– Sosyal Hizmet Uygulaması Dersi Başvuru Formunu öğrenci tarafından 3 asıl nüsha olarak hazırlanarak 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi başlangıcında Yüksekokulumuza şahsen elden teslim edilecektir.

– Eksik evrak ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. E-posta gönderimlerinde meydana gelebilecek gecikmelerden öğrenciler sorumludur.

04 Haziran 2021, Cuma 466 kez görüntülendi