20 Mayıs Çocuk Gelişimciler Günü kapsamında Çocuk Gelişimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Cumhur GÜNGÖR ve Araştırma Görevlisi Şeyma SEVGİ’nin koordinatörlüğünde Sandıklı’da çeşitli ilkokul ve ortaokullarda etkinlikler uygulanmaya devam edildi. Mayıs ayı boyunca farklı okullarda uygulanmaya devam edilmesi planlanan SUBYO 1. Çocuk Gelişimciler Günü Etkinlikleri kapsamında bu hafta Yaşarlar Zekiye Ana İlkokulu, Yaşarlar Zekiye Ana Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’na ziyaretler gerçekleştirildi. Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu ‘‘Hayvan Sevgisi Farkındalığı’’ ve ‘‘Geleneksel Oyunların Tanıtımı’’ isimli etkinlikler farklı ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile uygulanmaya devam edildi.

16 Haziran 2022, Perşembe 318 kez görüntülendi