Afyon Kocatepe Üniversitesi 20.02.2023 tarihli senato kararları gereği uygulama derslerinin yüz yüze yapılmasına karar verilmiştir.

Çocuk Gelişimi Uygulaması II dersini alacak olan öğrencilerimizin uygulamalarını hangi şehirde yapacakları kendi tercihlerine bırakılmıştır. İsteyen öğrenciler uygulamalarını Sandıklı’ya gelerek yapabilecekleri gibi isteyen öğrencilerimiz yaşadıkları şehirlerde de uygulama yapabilirler.

Yaşadıkları şehirde uygulama yapmak isteyen öğrencilerimizin uygulama yapacakları kurum ve kuruluşları bulmaları, ilgili kurumlar ile görüşerek uygulamaya dair izin almaları ve Çocuk Gelişimi Uygulaması II Dersi Başvuru Formu’nu ilgili kuruma onaylatmaları gerekmektedir.

Uygulamanın yapılacağı kurum ve kuruluşlar tarafından onaylanan başvuru belgeleri, 24 Şubat 2023 günü mesai bitimine kadar Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu e-posta adresine (subyo@aku.edu.tr) mutlaka gönderilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

20 Şubat 2023, Pazartesi 839 kez görüntülendi