Sevgili öğrenciler,

Bildiğiniz üzere Sosyal Hizmet Uygulaması II dersi kapsamında yapılması gereken uygulama Üniversitemiz Senatosunun 20.02.2023 tarihli kararı gereği yüz yüze yapılacaktır. Bu kapsamda Sosyal Hizmet Uygulaması II dersini alacak öğrencilerimizden dileyenler daha önce Yüksekokulumuzca Sandıklı’da yerleştirildikleri Kurum ve Kuruluşlarda uygulamalarına devam edebilecekleri gibi dileyenler yaşadıkları şehirlerde ilgili kurum ve kuruluşlarda uygulama yapabileceklerdir.

– Sandıklı dışında diledikleri şehirde uygulama yapmak isteyen öğrencilerimizin Ek-1. Sosyal Hizmet Uygulaması Dersi Başvuru Formu‘nu doldurup uygulama yapılmak istenen kurum/kuruluşa onaylatarak 24 Şubat 2023 tarihi mesai bitimine kadar Yüksekokulumuzun e-posta adresine (subyo@aku.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir.

– E-posta yoluyla Yüksekokulumuza ulaşan evrak Sosyal Hizmet Uygulaması Komisyonu tarafından incelenecek ve onaylanması durumunda öğrencinin OBS’de kayıtlı e-posta adresine bildirilecektir.

– Sosyal Hizmet Uygulaması Dersi Başvuru Formunu öğrenci tarafından 3 asıl nüsha olarak hazırlanarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonunda mezuniyet öncesi Yüksekokulumuza şahsen elden teslim edilecektir.

– Eksik evrak ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. E-posta gönderimlerinde meydana gelebilecek gecikmelerden öğrenciler sorumludur.

– Sandıklı İlçesinde uygulamalarını sürdürecek öğrencilerimiz herhangi bir ek işleme gerek kalmaksızın daha önce planlanan şekilde uygulamalarına devam edebileceklerdir.

20 Şubat 2023, Pazartesi 249 kez görüntülendi