2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Danışma Kurulu Toplantısı 05.06.2024 tarihinde Yüksekokulumuz toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Sandıklı Kaymakamı Önder ÇENGEL, Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet KELEŞ, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cüneyt AKIN, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin EROĞLU, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin FİLİZ, Sandıklı İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Mustafa YAVUZ, Sandıklı İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Fatma Burcu ERDOĞDU, Sandıklı Esma Sultan Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hamide Fatma VAROL, Sandıklı Yükseköğretim Destekleme Derneği Başkanı Ahmet NAYAN, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Cumhur GÜNGÖR ve Doç. Dr. Hüseyin BATMAN, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamdi KORKMAN, Sosyal Hizmet Bölümü Arş. Gör. Rabia Ruveyda YİĞİT, Yüksekokul Sekreteri Tuncer CAN ve Yüksekokul öğrenci temsilcisi İrem KAYA katılım gösterdi.

Toplantıda Sosyal Hizmet Bölümü Araştırma Görevlisi Rabia Ruveyda YİĞİT tarafından katılımcılara Yüksekokulumuzun mevcut durumu, öğrenci sayıları, akademik ve idari personel bilgileri konusunda sunum gerçekleştirildi. Bir önceki Danışma Kurulu kararları gözden geçirilerek 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına ilişkin öneriler değerlendirildi ve yeni döneme ilişkin kararlar alındı. Öğrencilerin sorunları konuşularak çözümler üretildi. İyi dilek ve temennilerin ardından toplantı sonlandırıldı.

05 Haziran 2024, Çarşamba 138 kez görüntülendi