2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde İşbaşında Sosyal Hizmet Eğitimi dersini alacak öğrencilerin öncelikle “Ek 1. Güz Yarıyılında İşbaşında Eğitim Dersini Alma Talep Dilekçesi”ni doldurarak, OBS’de kayıtlı e-posta adreslerinden Yüksekokulumuzun kurumsal e-posta adresine (subyo@aku.edu.tr) 01.09.2020 tarihine kadar göndermeleri, Bölüm İş Başında Eğitim Komisyonunca UYGUN bulunması halinde (sonuç öğrenciye e-posta yoluyla bildirilecektir) iş başında eğitim süreci için gerekli olan belgeleri (Ek 2, Ek 3, Ek 4) eksiksiz doldurarak en geç 08.09.2020 tarihine kadar Yüksekokulumuza e-posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. (Lütfen doldurulan formların ıslak imzalı ve okunaklı olmasına dikkat ediniz.)

Yüksekokulumuz İşbaşında Eğitim Yönergesi için tıklayınız.

Gerekli Belgeler:

Ek 1. Güz Yarıyılında İş Başında Eğitim Dersini Alma Talep Dilekçesi